Szanowni Państwo,

oświadczamy, iż nasza Spółka funkcjonuje według wszelkich wymaganych standardów bezpieczeństwa dot. ryzyka koronawirusa. Dokładamy wszelkich starań, żeby – zgodnie z obowiązującym stanem prawnym – zadbać o zdrowie i bezpieczeństwo wszystkich jakkolwiek związanych z naszą Spółką osób. W obliczu wstępnie potwierdzonego przypadku zarażenia jednego z naszych pracowników, bezzwłocznie wprowadzimy dalsze (niewymagane prawnie) restrykcje. Wszelkie ewentualne kroki wynikające z oficjalnych zaleceń, czy decyzji instytucji publicznych będą realizowane.

W świetle pojawiających się w środkach masowego przekazu informacji, które w sposób nieprawdziwy przedstawiają sytuację związaną z tym przypadkiem, informujemy, iż Spółka podejmie wszelkie zgodne z prawem instrumenty służące do ochrony prawnej Spółki, w tym instrumenty prawne związane z ochroną dóbr osobistych Spółki. Prosimy o niewzbudzanie nerwowej atmosfery i nieszykanowanie naszych pracowników.

Zarząd Protec Sp. z o.o.